Німецькі благодійники передали львівським рятувальникам техніки та обладнання на ₴5 мільйонів

Німецькі благодійники передали львівським рятувальникам техніки та обладнання на ₴5 мільйонів

Фото, відео
Укрінформ
Львівські рятувальники отримали дві автодрабини та дихальне обладнання Drager від німецьких колег на суму в понад п'ять мільйонів гривень.

Про це у Фейсбуці повідомила пресслужба ГУ ДСНС України у Львівській області, передає Укрінформ.

“У цей складний час для нашої держави, коли підступний ворог здійснює постійний обстріл наших міст, країни всього світу підтримують Україну. Сьогодні, 18 жовтня, рятувальники Львівщини отримали дві пожежні автодрабини висотою 30 метрів та дихальне обладнання Drager від німецьких колег з Freunde helfen Konvoi як гуманітарну допомогу”, - йдеться у повідомленні.

Вартість пожежних автодрабин становить понад 1,5 млн гривень, дихального обладнання – 3,5 млн гривень.

Як уточнили у Львівській ОВА, від початку повномасштабної війни організація Freunde helfen Konvoi відправила в Україну 141 вантажівку, яка привезла понад 880 тонн допомоги загальною вартістю понад 1,8 млн євро.

Читайте також: Польські лісівники передали українським військовим автомобілі та дрони

Як повідомляв Укрінформ, Німеччина передасть Україні до кінця року велику кількість раніше обіцяної військової техніки. Зокрема, йдеться про броньовані евакуаційні машини, броньовані машини Dingo, мостоукладні танки, додаткові гаубиці Panzerhaubitze 2000, додаткові РСЗВ, антидронні системи.

Фото: loda.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-