Волонтери передали ВМС 35 лазнево-пральних модулів

Волонтери передали ВМС 35 лазнево-пральних модулів

Фото
Укрінформ
Працівники крюїнгової компанії «Альфа Навігейшн» та волонтерський центр «На хвилі» реалізують проєкт сучасного лазнево-прального модуля для військових моряків і вже передали ВМС 35 комплексних модулів.

Про це повідомляє пресслужба Військово-Морських сил ЗСУ у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Завдяки зусиллям командування ВМС Збройних сил України для військових моряків створюються всі необхідні умови для нормального побуту. Проте не залишилися осторонь і небайдужі громадяни. Зокрема, від крюїнгової компанії «Альфа Навігейшн» та волонтерського центру «На хвилі» отримано понад 35 комплексних виробів модульного типу, виготовлених на базі морських 20-футових контейнерів. Вони нині слугують душовими, лазнево-пральними, окремими пральними, санітарними (вбиральні) та офісними модулями», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Нацгвардійцям передали квадроцикли та пікапи на майже ₴21 мільйон

Крім того, зазначається, що робоча група командування, очолювана Ігорем Ступницьким, розробила проєкт лазнево-прального модуля, що забезпечує потреби бійців, особливо в зимових умовах. Він утеплений, з обігрівом, незалежним водопостачанням та водовідведенням, автономним щодо електроживлення і можливістю підключення до дизельної електростанції.

Розробку вже втілил у життя завдяки фінансуванню з бюджету Одеської міської територіальної громади на 2022 рік на виконання заходів Міської цільової програми «Безпечне місто Одеса». Одна з бригад морської піхоти вже отримала перший зразок, ще три планується отримати до кінця жовтня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-