У Відні путіну до дня народження поставили надгробний хрест біля посольства рф

У Відні путіну до дня народження поставили надгробний хрест біля посольства рф

Фото, відео
Укрінформ
Активісти у Відні поставили біля посольства рф надгробний хрест володимиру путіну, "привітавши" таким чином кремлівського фюрера з днем народження та побажавши йому скорішої смерті.

Про це свідчить наявне в Укрінформу відео.

Надгробний хрест, на якому містилися напис "PUTIN" та фотографія президента держави-агресора, було розміщено навпроти входу до будівлі посольства рф, поруч з розмальованою раніше в українські кольори стіною.

У Відні путіну до дня народження поставили надгробний хрест біля посольства рф/Фото: Укрінформ

Відомо, що в цей час до російського посольства прибували автомобілі, вочевидь, на вечірку з нагоди дня народження російського диктатора.

Як повідомляв Укрінформ, президенту рф володимиру путіну, який розв’язав найбільший після Другої світової війни конфлікт у Європі та погрожує зараз всьому світу ядерною зброєю, у п’ятницю, 7 жовтня, виповнилося 70 років.

Читайте також: путін у свої 70 вже не має варіантів, але в росії вони ще є - Лінкявічюс

Активісти у Празі поставили труну з лялькою російського диктатора володимира путіна біля посольства рф, також "привітавши" його таким чином з днем народження.

Українці у соцмережах надіслали путіну найщиріші "вітання" та підготували найкращий подарунок — "квиток на концерт кобзона".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-