путін у свої 70 вже не має варіантів, але в росії вони ще є - Лінкявічюс

путін у свої 70 вже не має варіантів, але в росії вони ще є - Лінкявічюс

Укрінформ
Колишній міністр закордонних справ Литви Лінас Лінкявічюс вважає, що російський диктатор володимир путін уже не має гарних варіантів, але росія загалом ще може вжити кроків задля виживання.

Таку думку дипломат висловив у Твіттері, передає Укрінформ.

«Росія сьогодні. путін «у свої 70» не має варіантів, але росія має. Відмовтеся від ядерного самогубства, обов’язково трансформуйте кремль, визнайте божевілля геополітичної авантюри, вийдіть з України і спробуйте відновити зв’язки зі світом. Принаймні щоб вижити», – написав Лінкявічюс.

Читайте також: росія має бути виключена з європейської архітектури безпеки та ООН - Лінкявічус

Як повідомлялося, раніше 7 жовтня міністр оборони Олексій Резніков звернувся до російських військових із закликом проаналізувати факти та зрозуміти, що кремль обдурив і зрадив свою армію, посилаючи її на вірну смерть до України. Він висловив упевненість, що саме військові зараз можуть врятувати росію від трагедії, а армію – від ганьби.

21 вересня президент росії путін оголосив мобілізацію, після чого активісти та опозиціонери почали закликати влаштовувати акції протесту. Міністр оборони росії сергій шойгу повідомив, що в рамках часткової мобілізації буде призвано 300 тис. резервістів.

30 вересня путін підписав документи про "приєднання" до складу рф маріонеткових утворень "днр", "лнр", а також захоплених російською армією територій Херсонської та Запорізької областей України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-