Французька компанія передасть Україні три конструкції для відновлення мостів на Чернігівщині

Французька компанія передасть Україні три конструкції для відновлення мостів на Чернігівщині

Укрінформ
Французька компанія Matiere невдовзі має передати Україні три мостових конструкції для відновлення зруйнованої дорожньої інфраструктури у Чернігівській області.

Про це повідомив заступник голови Державного агентства автомобільних доріг Андрій Івко під час брифінгу на тему "Відновлення пошкодженої окупантами дорожньої інфраструктури", організованого Медіацентром Україна – Укрінформ.

"Французька компанія Matiere передасть Укравтодору три мостові конструкції для відновлення зруйнованої дорожньої інфраструктури у Чернігівській області. Наприкінці липня відбувся візит представників компанії для огляду зруйнованих мостів", - зазначив він.

Заступник голови Укравтодору уточнив, що мостові конструкції були виготовленні французькими представниками спеціально для України. Їх надходження українська сторона очікує наприкінці жовтня.

"Ми щиро дякуємо партнерам за підтримку. Готуємо проєкти підтримки української інфраструктури разом із колегами і з інших країн", - додав Івко.

Як повідомлялось, у липні Україна із французьким урядом та Федерацією французьких промисловців MEDEF домовилися про передачу 36 легкозбірних мостів завдовжки від 23 до 46 метрів від компанії Matiere.

Читайте також: Естонія виділить майже мільйон євро на відбудову мосту на Житомирщині

Також Адміністрація державних матеріальних резервів Чеської Республіки передала Укравтодору чотири металевих тимчасових мости, два з яких встановили на Київщині та Черкащині. Інші невдовзі будуть встановлені на Харківщині.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-