Наєв упевнений, що єдність українців забезпечить перемогу над російськими загарбниками

Наєв упевнений, що єдність українців забезпечить перемогу над російськими загарбниками

Відео
Укрінформ
Командувач Об’єднаних сил Збройних сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв упевнений, що нині українці як ніколи єдині у своїй боротьбі за незалежність, тому обов’язково здолають російських загарбників.

Про це йдеться у його зверненні до Дня Незалежності України, переданому Укрінформу.

«З болем у серці бачу, як важко нам дається незалежність нашої країни. Незалежність не дарують. Вона дуже рідко дістається у спадок. Тому найчастіше її виборюють», - зазначив Наєв.

За його словами, коли вичерпано усі можливості дипломатії, починає діяти саме сила - сила духу нації, що прагне свободи і незалежності.

«На превеликий жаль, тридцять першу річницю нашої незалежності ми зустрічаємо у боях, у вогні і ненависті до загарбників, які намагаються поставити нас на коліна і забрати волю, яку вони нам не давали», - підкреслив генерал-лейтенант.

Читайте також: Найближчими днями рф планує удари по інфраструктурних об’єктах України - Reuters

Водночас Наєв наголосив, що «сьогодні ми єдині у своїй боротьбі як ніколи, і тому ми обов’язково вистоїмо, збережемо територіальну цілісність, відновимо країну і будемо рухатися далі, у бік загальнолюдських цінностей та мирного європейського співіснування».

Він також нагадав цитату з Біблії, де сказано, що «…всі, хто візьме меча, від меча і загинуть», і наголосив, що «в ході нашого протистояння весь цивілізований світ побачив, що першими меча взяли не ми, але цілком зрозуміло, хто від нього нарешті загине».

Як повідомлялося, у середу, 24 серпня, Україна відзначатиме 31-шу річницю проголошення незалежності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-