Данія надасть Миколаєву техніку для відновлення інфраструктури

Данія надасть Миколаєву техніку для відновлення інфраструктури

Укрінформ
Данія надасть Миколаєву необхідну техніку для першочергового відновлення, зокрема екскаватори, самоскиди та навантажувачі. 

Про це повідомляє Міністерство розвитку громад та територій України, передає Укрінформ.

«Продовжуємо співпрацю з Данією — навіть війна не спинила її. Маємо чергові практичні результати: Данія надає Миколаєву необхідну техніку для першочергового відновлення, зокрема екскаватори, самоскиди та навантажувачі», — йдеться в повідомленні.

Як зазначають у Мінрегіоні, під час зустрічі з міністром у справах міжнародного розвитку Данії Флемінгом Меллером Мортенсеном міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов також повідомив, що є домовленість про виділення коштів на підтримку міста Кременчук у підготовці до зими.

Також Чернишов підтвердив попередні домовленості щодо виділення близько 100 млн данських крон на реалізацію спільних проєктів Nefco та Danida.

Читайте також: Групу постраждалих від війни українців відправили на лікування у Данію

Як повідомлялося, до опалювального сезону 2022/2023 в Україні готово близько 70% мереж та інших об'єктів системи житлово-комунального господарства. За словами міністра розвитку громад та територій України Олексія Чернишова, в громадах, які постраждали через російську агресію, розпочато відновлення об'єктів теплокомуненерго. Міністр нагадав, що опалювальний сезон розпочинається близько 15 жовтня з урахуванням погодних умов.

Фото: minregion.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-