Зеленський зустрівся з амбасадорами United24

Зеленський зустрівся з амбасадорами United24

Фото, відео
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський обговорив із амбасадорами United24 футболістом Андрієм Шевченком і американським актором, сценаристом і продюсером Лієвом Шрайбером проміжні результати роботи платформи та запуск нової молодіжної програми.

Про це глава держави повідомив у Інстаграмі, опублікувавши відео з цієї зустрічі, передає Укрінформ.

"Обговорили з амбасадорами United24 Андрієм Шевченком та Лієвом Шрайбером проміжні результати роботи платформи та запуск нової молодіжної програми, першими учасниками якої стануть діти Шевченка та Шрайбера", – зазначив Президент.

Він підкреслив, що зниження уваги до теми війни в Україні є одним із головних викликів. Адже це позначається на рівні міжнародної підтримки, темпах постачання зброї та висвітлення цієї теми у ЗМІ. Тому, на його переконання, для України дуже важливі такі візити.

Зеленський також подякував усім, хто розвиває українську державну благодійну платформу та долучається до допомоги своїми внесками.

Як зазначає пресслужба Президента, Шевченко та Шрайбер приїхали до України для підготовки проєктів United24, зокрема запуску молодіжної програми. На зустрічі йшлося, що завдяки франдрайзинговій платформі вже зібрано 170 мільйонів доларів.

Крім того, під час зустрічі були представлені перші світшоти від дому моди Balenciaga. "Це модель з українською символікою, 100% прибутку від продажу якої будуть спрямовані United24 на напрямок Rebuild Ukraine (Відбудова України)", – пояснили у пресслужбі Президента.

Гості розповіли главі держави про майбутні проєкти співпраці зі світовими брендами, про які буде оголошено найближчим часом.

Читайте також: У межах ініціативи UNITED24 придбали 24 операційні столи для загальної хірургії

Як повідомлялося, одним з амбасадорів платформи United24 є креативний директор Balenciaga Демна Гвасалія.

United24 — національний бренд, заснований у травні 2022 року Указом Президента для об'єднання зусиль міжнародних партнерів, донорів, благодійників щодо підтримки України в захисті її незалежності, територіальної цілісності та суверенітету, а також у повоєнному відновленні.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-