У межах ініціативи UNITED24 придбали 24 операційні столи для загальної хірургії

У межах ініціативи UNITED24 придбали 24 операційні столи для загальної хірургії

Укрінформ
Медзаклади Дніпропетровської, Запорізької, Київської, Кіровоградської, Миколаївської, Полтавської, Одеської, Рівненської, Харківської областей, а також військові госпіталі поповняться 24 операційними столами для загальної хірургії.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства охорони здоров'я, передає Укрінформ.

"Придбані столи мають високу функціональність й сприятимуть проведенню якісних та безпечних для пацієнта втручань і, як наслідок, – збереженню здоров’я і життя пацієнтів", - ідеться в повідомленні.

Як зазначається, операційні столи були придбані державним підприємством «Медичні закупівлі України». Закупівля здійснена за кошти, зібрані через фандрейзингову платформу UNITED24.

МОЗ наголошує, що через щоденні втрати в частині медичної інфраструктури зросло навантаження на вцілілі лікарні, додаючи, що потреби хірургії збільшилися, зважаючи на велику кількість поранених зі складними травмами. Відтак, "додаткові, а головне сучасні, операційні столи – дуже важливі для медичної спроможності медзакладів".

Читайте також: Через платформу UNITED24 вже зібрали понад 6 мільярдів – Зеленський

UNITED24 - це платформа, ініційована Президентом України задля збору донатів на підтримку України. Кошти надходять на рахунки Національного банку України та спрямовуються профільними міністерствами на найголовніші потреби. Нещодавно за пожертви, зроблені у межах UNITED24, було придбано 83 наркозно-дихальні апарати.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-