Джессіка Честейн відвідала Ірпінь

Джессіка Честейн відвідала Ірпінь

Фото
Укрінформ
Київську область відвідала голлівудська зірка, американська акторка Джессіка Честейн.

Про це у Телеграмі інформує пресслужба Київської ОВА, передає Укрінформ.

«Американська акторка побувала на місці зруйнованого російськими військами житлового комплексу в Ірпені. Разом із заступником голови Київської ОВА Віталієм Власюком Джессіка Честейн навідалася до однієї з ірпінських сімей, яка втратила житло під час російських обстрілів мирних будинків», - уточнюється у повідомленні.

Честейн під час цього свого візиту почула від свідків жахливих подій про факти воєнних злочинів російських військ та все, що довелося пережити мирним людям під час воєнних дій у місті. Вона висловила солідарність усьому українському народу та була вражена масштабами руйнувань, що по собі залишила армія рф.

Читайте також: Бен Стіллер в Україні хотів побачити масштаби руйнувань і поговорити з людьми - УВКБ ООН

«Ми вдячні всім, хто підтримує нас і не залишає наодинці з жахливою трагедією. Дуже важливо, аби правду про війну в Україні, воєнні злочини росії на Київщині знав увесь світ. І саме всесвітньовідомі діячі культури можуть розповісти про це. Дякуємо Джессіці Честейн за підтримку та рішучість», – зазначив Власюк.

Як повідомлялося, американська акторка та продюсерка Джессіка Честейн прибула до Києва та відвідала дитячу лікарню «Охматдит». Президент Володимир Зеленський зустрівся з нею. Глава держави також вважає, що візити відомих людей надзвичайно цінні. Зеленський подякував Честейн за підтримку.

Читайте також: Анджеліна Джолі поділилася враженням від спілкування з маленькими українцями під час війни

Зі свого боку керівник Офісу Президента Андрій Єрмак подякував американській акторці Джессіці Честейн за те, що погодилася приїхати в Київ, бо дуже важливо, що всесвітньо відомі люди підтримують Україну в боротьбі за свободу.

Фото: Київська ОВА, Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-