Київстар, «Океан Ельзи» і «Повернись живим» проводять збір коштів на пікапи для військових

Київстар, «Океан Ельзи» і «Повернись живим» проводять збір коштів на пікапи для військових

Укрінформ
Компанія «Київстар», гурт «Океан Ельзи» та фонд допомоги армії «Повернись живим» об’єднали зусилля, аби зібрати кошти на нові якісні автомобілі для військових.

Про це Укрінформу повідомили у пресслужбі національного мобільного оператора.

"Київстар виділяє 10 000 000 гривень на закупівлю транспортних засобів для гуманітарних потреб ЗСУ та закликає охочих долучитися. Зробити свій внесок можна за посиланням", - зазначають у компанії.

У межах цієї ініціативи відбулася прем’єра відео на нову пісню гурту «Океан Ельзи» – «Квіти мінних зон». Ця художня робота закликає пам’ятати про тих, хто виборює перемогу для України на полі бою. Кошти від монетизації кліпу, пісні на музичних платформах, також будуть долучені до збору.

"Кожного дня сотні тисяч українських добровольців і військових захищають нас, нашу землю, захищають майбутнє наших дітей. І їм потрібна допомога, зокрема, військовим потрібні пікапи. Я пропоную кожному з вас долучитися до кампанії по збору коштів на пікапи для наших воїнів. Пам'ятайте: маленької допомоги не буває! Кожна гривня наближає перемогу", – зазначив лідер гурту Святослав Вакарчук.

Підтримати ініціативу також можна, перерахувавши будь-яку суму на рахунок БО «Повернись живим».

Водночас абоненти передплати Київстар мають додаткові можливості долучитись до збору: встановити унікальнуСуперсилу «Допомога ЗСУ» у тарифах LOVE UA або відправити благодійні СМС на номер 88009.

«Команда Київстар щодня докладає великих зусиль, аби українці залишалися на зв’язку. Але це можливо лише завдяки українським захисникам і захисницям, які на передовій виборюють нашу свободу. Тому, об’єднавши зусилля з партнерами, ми хочемо підтримати військових і закликаємо всіх охочих приєднуватися. Тільки разом ми можемо впевнено рухатися назустріч перемозі!» – наголосив президент Київстар Олександр Комаров.

Читайте також: Україна від початку війни отримала понад 680 тисяч тонн гумдопомоги

У компанії зазначають, що залучені кошти будуть перераховані до благодійного фонду «Повернись живим», який уже 8 років забезпечує військових сучасною технікою, а також проводить спеціальні тренінги, які допомагають захищати Україну.

Збір коштів триватиме до 24 серпня 2022 року.

Київстар – найбільший український оператор електронних комунікацій, що станом на кінець 2021 року обслуговував 26,2 млн абонентів мобільного зв’язку і понад 1 млн абонентів «Домашнього інтернету». Компанія надає послуги на основі широкого спектру мобільних і фіксованих технологій, у тому числі 4G. На сьогодні понад 90% населення України проживає у зоні мережі LTE. Київстар.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-