Угорщина може прийняти на лікування близько 300 поранених українських дітей

Угорщина може прийняти на лікування близько 300 поранених українських дітей

Укрінформ
Угорщина зараз може прийняти на лікування поранених українських дітей і військових, а студентам, які вимушено покинули навчання в Україні, запропонують стипендії.

Про це повідомив у Телеграмі голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький після зустрічі з угорською делегацією у Львові, передає Укрінформ.

"Зустрівся з угорською делегацією, яку очолив Державний секретар і заступник міністра зовнішньої економіки та закордонних справ Угорщини Левенте Модьор. Під час зустрічі пан Модьор зазначив, що зараз Угорщина може прийняти на лікування близько 300 поранених українських дітей, а також хоче продовжити медичну програму для військових, яку започаткували у 2014 році. Для українських студентів, які вимушені покинути навчання, можуть запропонувати угорські стипендії", - написав очільник ОВА.

Читайте також: На Закарпатті домовлялися з угорцями про транзитні коридори для українського зерна

Козицький під час зустрічі також наголосив, що Львівщина має потребу в фінансах, щоб відремонтувати достатню кількість житла, аби переселити туди людей з тимчасових прихистків.

За інформацією керівника ОВА, Угорщина прийняла майже мільйон біженців з України.

Як повідомлялося, нещодавно голова Закарпатської ОВА Віктор Микита провів робочу зустріч з міністром аграрної політики Угорщини, щоби домовитися про транзитні коридори українського зерна через Закарпаття та Угорщину.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-