Фонд «Razom for Ukraine» відкрив в Україні два центри психологічної підтримки

Фонд «Razom for Ukraine» відкрив в Україні два центри психологічної підтримки

Укрінформ
Благодійний фонд «»Razom for Ukraine» створив в Україні два центри психологічної підтримки – у Львові та Івано-Франківську.

Про це розповіла виконавча директорка фонду Евеліна Курілець на брифінгу в Медіацентрі Україна – Укрінформ.

За її словами, нові центри вже працюють і проводять особисті та групові зустрічі.

«Основною перевагою є те, що це зустрічі один на один, це і групова терапія. Це не телефонні консультації. Так психологам простіше працювати», - пояснила директорка.

У центрах акцент робитимуть на сім’ях з дітьми, які постраждали внаслідок війни, бійцям, що повернулися з фронту та їхнім рідним. Також найближчим часом планується зустріч із сім’ями загиблих захисників.

«Ця підтримка буде надаватися дружинам загиблих або поранених наших героїв і матерям, та батькам, які, на жаль, вже не зможуть обійняти своїх дітей. Вони потребують цієї підтримки. Ми обрали саме групову форму роботи з цією групою людей, щоб у майбутньому вони стали підтримкою один для одного», - сказала Курілець.

Читайте також: Зеленська обговорила Національну програму психічного здоров’я з фахівцями

Як повідомлялося раніше, БФ «Razom for Ukraine» зібрав понад 57 мільйонів доларів для допомоги Україні. Більше ніж 38 мільйонів вже витратили на пряму підтримку ЗСУ – медикаменти, транспорт тощо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-