Медіагрупа Ахметова запускає українські телеканали у Польщі

Медіагрупа Ахметова запускає українські телеканали у Польщі

Укрінформ
“Медіа Група Україна” запустила в Польщі пакет українських телеканалів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється на сторінці медіагрупи у Фейсбуці.

“Через широкомасштабну війну з росією на території України чимало наших співвітчизників були змушені втекти до Польщі. Щоб вони мали доступ до актуальної інформації про події на Батьківщині, найбільший польський постачальник телекомунікаційних послуг Cyfrowy Polsat Polsat Box Go запустив телевізійний пакет a la carte «Ukrainian». Він доступний у пропозиції OTT «Polsat Box Go Ukraine», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у пакеті «Polsat Box Go Ukraine» дев'ять каналів.

Читайте також: В ОП прокоментували вихід інвесткомпанії Ахметова з медіабізнесу

У “Медіа Групі Україна” зауважують, що до 25 липня всі користувачі сервісу можуть переглядати їх безкоштовно. Для цього потрібно створити обліковий запис на Polsat Box Go та авторизуватися.

“Підкреслимо, що новинний канал «Україна 24», який транслює марафон «Єдині новини», можна безкоштовно переглядати на сайті з кінця лютого”, - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Ткаченко - про вихід Ахметова із медіабізнесу: Це прецедент в Україні

Як повідомляв Укрінформ, засновник і акціонер SCM Рінат Ахметов 11 липня оприлюднив заяву, в якій зазначив, що виводить інвесткомпанію SCM з медійного бізнесу в Україні. Найближчим часом Медіа Група Україна відмовиться на користь держави від усіх ефірних і супутникових телевізійних ліцензій своїх каналів, ліцензій друкованих медіа в Україні, а також припинить діяльність онлайн-медіа.

Медіахолдинг включає 10 ефірних і супутникових телевізійних каналів, інтернет-ресурсів, друкованих ЗМІ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-