У Брюсселі відкрили фотовиставку

У Брюсселі відкрили фотовиставку "Зруйнований, але нескорений Ірпінь"

Укрінформ
У Брюсселі відкрилася фотовиставка "Зруйнований, але нескорений Ірпінь".

Як передає Укрінформ, про це міський голова Ірпеня Олександр Маркушин повідомив у Телеграмі.

"Щойно разом з президенткою Європейського парламенту Робертою Мецола відкрили фотовиставку "Зруйнований, але нескорений Ірпінь". Цю фотоекспозицію ми привезли в Комітет регіонів ЄС в Брюссель разом із головою Інвестиційної ради Ірпеня Володимиром Карплюком", – написав він.

За словами мера, Мецола була вражена руйнуваннями Ірпеня та запевнила, що Європейський Союз і надалі підтримуватиме Україну в боротьбі та відновленні.

Від імені всієї Ірпінської громади Маркушин подякував Мецолі за те, що європейські країни надали безпечний притулок мільйонам українських жінок і дітей, зокрема й жителям Ірпеня. "Знати, що рідні й близькі у безпеці – це дуже важливо для кожного українського чоловіка, який зараз боронить свою країну на різних фронтах", – наголосив він.

Читайте також: Мільярдер Бренсон відвідав аеродром у Гостомелі та зацікавився його відновленням

Також Маркушин запросив президента Європарламенту відвідати Ірпінь та на власні очі побачити, що зробила з містом російська армія.

Як повідомлялося, українські захисники визволили Ірпінь від російських загарбників на початку квітня. Згідно з даними мера, за місяць боїв у місті пошкоджень зазнали 70 відсотків забудови.

Фото: Олександр Маркушин

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-