«Суверенна і демократична»: посли Британії та США привітали Україну з Днем Конституції

«Суверенна і демократична»: посли Британії та США привітали Україну з Днем Конституції

Укрінформ
Українці за останні чотири місяці довели, що Україна є суверенною, незалежною, демократичною державою, як визначено у Конституції.

Про це заявили у Твітері посольство США в Україні, передає Укрінформ.

«Стаття 1 Конституції України: «Україна є суверенна і незалежна, демократична, соціальна, правова держава». За останні чотири місяці українці довели це як ніколи. Ми підтримуємо Україну і шануємо вашу мужність і стійкість», - зазначили у диппредставництві США.

Також Україну у Твітері привітала посол Великої Британії Мелінда Сіммонс.

«Сьогодні День Конституції України. У ній написано, що це суверенна, незалежна, демократична, соціальна держава, яка керується верховенством права. Люди у Києві пристрасно говорять про Конституцію. Вона визначає їхню країну. Тепер українці борються на смерть, щоб захистити її», - зазначила Сіммонс.

Читайте також: Конституцію Пилипа Орлика перекладуть українською і передадуть у школи – Зеленський

Як повідомляв Укрінформ, 28 червня в Україні відзначається День Конституції.

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про повномасштабне вторгнення в Україну. російські війська знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ.

США, Європейський Союз та інші країни світу застосували санкції проти країни-агресора, міжнародна ізоляція якої посилюється з кожним днем.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-