Стефанчук у Франції закликав європейців підтримувати Україну у війні з росією

Стефанчук у Франції закликав європейців підтримувати Україну у війні з росією

Відео
Укрінформ
Голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук у Франції закликав європейців підтримувати Україну у її боротьбі проти російської агресії, адже, наголосив він, це в інтересах самої Європи.

Про це Стефанчук заявив в ефірі французького телеканалу BFMTV, передає Укрінформ.

“Дорогі європейські друзі, відкрийте очі - війна вже йде. Війна вже на європейському континенті. Просто вона зараз інша: росіяни починають з гібридної війни — Україна це пережила впродовж перших 8 років, а далі вони заходять в державу реальною війною — Україна сьогодні в реальній війні. А все що робить росія проти Європи, це - початок гібридної війни. І якщо ми не об’єднаємося, якщо ми не дамо відсіч, не допоможемо українській армії, яка сьогодні одна, завдяки партнерам, тримає оборону Сходу Європи, ця війна може перекинутися і далі в Європу”, - наголосив Стефанчук.

За його словами, ще три місяці тому війни не було, але за один день все змінилося.

Читайте також: Україні для захисту потрібна сучасна техніка - Стефанчук

“Тому я вас прошу — солідаризуйтеся з Україною, будьте з Україною, тому що Україна цього потребує. І Європа потребує української перемоги, тому що це буде перемога не тільки України, це буде перемога самої Європи”, - закликав голова українського парламенту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-