Президент закликає ЗМІ поширювати інформацію про Україну, щоб про війну не забували

Президент закликає ЗМІ поширювати інформацію про Україну, щоб про війну не забували

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський закликає журналістів поширювати інформацію про Україну, аби про війну не забували у світі.

Про це Глава держави заявив у своєму відеозверненні до громадян, повідомляє Укрінформ.

«Щоб не зменшувалась увага до України, до нашої боротьби за свободу, кожен і кожна мають продовжувати говорити про те, що відбувається. Поширюйте інформацію. Підтримуйте наші потреби. Звичайно, передусім це стосується журналістів. І сьогодні, до речі, хочу побажати їм не замикатися на нашому внутрішньому українському контексті. Що більше буде сказано про Україну у світі, то швидше ми зможемо закінчити війну та звільнити нашу землю», - зазначив Зеленський.

Він привітав працівників ЗМІ із Днем журналіста. І хоча цього разу його не святкують, представників професії таки вітають. «Це люди, які тримають інформаційний фронт, за це я даний від усіх нас, українців», - підкреслив Глава держави, нагадавши, що він вручив відзнаки низці працівників ЗМІ, а також рідним загиблих працівників мас-медіа.

Читайте також: Журналістам варто показувати наших бійців на сході - Зеленський

Від дня повномасштабного вторгнення російської федерації в Україні загинули 32 журналісти.

Як повідомляв Укрінформ, Президент України Володимир Зеленський заявив, що убивць журналістів шукатимуть та притягатимуть до відповідальності.

24 лютого російська федерація розпочала новий етап війни проти України – повномасштабне вторгнення. російські загарбники обстрілюють та бомбардують мирні міста й села України, катують і вбивають мирне населення. Сили оборони України чинять запеклий опір російським загарбникам.

Фото: Офіс Президента

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-