Журналістам варто показувати наших бійців на сході - Зеленський

Журналістам варто показувати наших бійців на сході - Зеленський

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський зазначив, що ситуація на сході України нині є дуже складною.

Про це він сказав в інтерв’ю журналістам, передає кореспондент Укрінформу.

"Що стосується ситуації на фронті. Складна ситуація на сході нашої держави. Я там учора був. Думаю, саме там треба, щоб з’являлися журналісти, там, де людям це потрібно, варто показувати наших хлопців і дівчат (захисників – ред.)", - сказав Зеленський.

За його словами, у Сєвєродонецьку наші захисники тримають ситуацію, їм важко. «Їх (ворогів – ред.) більше, вони потужніші. Тим не менш, у нас є всі шанси боротися в цьому напрямку», - сказав Президент.

Глава держави додав, що у Запорізькій області є велика загроза, адже частково територія там захоплена росіянами, а саме Запоріжжя ворог постійно намагається взяти під свій контроль.

На Харківщині, за словами Зеленського, краще, бо там крок за кроком села та громади українські військові звільняють. На інших напрямках ситуація також краще, додав він.

Читайте також: Зеленський подякував «збройним силам журналістів» за правду про війну

24 лютого російська федерація розпочала новий етап війни проти України – повномасштабне вторгнення. російські війська обстрілюють і бомбардують мирні міста й села України, катують і вбивають мирне населення.

Сили оборони України чинять запеклий опір російським загарбникам.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-