Зеленський подякував «збройним силам журналістів» за правду про війну

Зеленський подякував «збройним силам журналістів» за правду про війну

Відео
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський дякує журналістам за правдиву інформацію з потужними сенсами, яка є перевагою у боротьбі з ворогом.

Про це він сказав під час вручення державних нагород українським працівникам медіа і членам родин журналістів, які загинули через повномасштабне вторгнення росії, передає кореспондент Укрінформу. 

"Я в цей День журналіста хочу подякувати всім вам...за те, що ви так само як весь наш народ, як Збройні сили України, так і "збройні сили журналістів" захищаєте нашу державу і несете правду людям, правду різним скептикам, які є не в середині нашої держави, а ззовні, несете правду і важливу інформацію - дуже важливі потужні вагомі сенси, які можуть стати для нашої держави великою перевагою у боротьбі, в якій ми точно переможемо", - сказав Зеленський.

Він додав, що журналісти краще за всіх знають, що таке ціна слова і ціна часу, особливо у цей складний час для нашої держави, і висловив вдячність усім тим, хто всі ці 103 дні, всі 8 років не тільки талановито, а від серця і людяно виконував свою роботу як в кадрі, так і поза кадром.

Читайте також: Президент у Києві вручив ордени «За заслуги» двом кореспондентам Укрінформу

Як повідомлялося, щороку 6 червня в Україні відзначається День журналіста.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-