Впродовж 100 днів Британія виділила гуманітарної допомоги на £220 мільйонів

Впродовж 100 днів Британія виділила гуманітарної допомоги на £220 мільйонів

Фото
Укрінформ
Упродовж останніх 100 днів Британія виділила пакет гуманітарної допомоги на суму 220 мільйонів фунтів стерлінгів для підтримки народу України.

Про це повідомило посольство Сполученого Королівства в Україні у Фейсбуці, передає Укрінформ.

Як зазначається, пані посол Мелінда Сіммонс відвідала Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у Києві, парк якого нещодавно поповнився кількома новими британськими “швидкими”.

«Велика Британія передає Україні понад 60 автомобілів швидкої допомоги для заміни тих, які були знищено російськими військами. Це допоможе підтримати систему екстреної медицини і рятувати людські життя», - йдеться у повідомленні.

Британське представництво додало, що Сіммонс також обговорила подальші зусилля з реагування на невідкладну медичну ситуацію, що триває, із заступницею міністра охорони здоров’я Марією Карчевич та керівником Центру Віталієм Крилюком.

«Упродовж останніх 100 днів Велика Британія виділила пакет гуманітарної допомоги на суму 220 мільйонів фунтів стерлінгів для підтримки народу України в умовах варварської російської війни», - відзначили в посольстві.

Читайте також: Чехія передала Україні мости для цивільного транспорту

Фото: British Embassy Kyiv

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-