Для українських біженців у Латвії мобільний зв'язок ще три місяці буде безплатним

Для українських біженців у Латвії мобільний зв'язок ще три місяці буде безплатним

Укрінформ
Латвійські оператори зв'язку "Tele2" і LMT продовжили для українських біженців на три місяці можливість користуватися мобільним зв'язком безкоштовно, щоб зв'язатися зі своїми близькими та друзями в Україні чи інших країнах Європи.

Як повідомляє Укрінформ, про це повідомляє Delfi.

«Україна майже три місяці виборює свою свободу. З початком війни в Україні LMT на три місяці забезпечила українських біженців у Латвії безкоштовним зв'язком та інтернетом. Ми бачимо, що ця послуга життєво необхідна, тому в майбутньому ми продовжуємо цю можливість, і всі українські біженці в Латвії можуть безкоштовно користуватися послугами мобільного зв'язку ще 90 днів», — заявив президент LMT Юріс Бінде.

Подібну заяву зробив і голова правління "Tele2" Валдіс Ванцович. Він також нагадав, що його компанія виділила 10 тис. спеціальних SIM-карток тим українцям, які прибули до країни, рятуючись від війни.

Таким чином, українські воєнні біженці зможуть користуватися мобільним зв'язком безкоштовно загалом пів року (до середини серпня). SIM-карти оператора LMT їм, як і раніше, безкоштовно виділяються в самоврядуваннях Латвії, в центрах допомоги.

Читайте також: У Ризі прооперували підлітка-українця, який постраждав від російської касетної бомби

Напередодні повідомлялося, що молодіжна організація Young Folks LV відкрила на автовокзалі в Ризі центр допомоги біженцям, який працює щодня з 8 ранку до 12-ї ночі. Там будь-який біженець зможе отримати допомогу - ночівлю, харчування та речі першої необхідності. Як повідомляє Укрінформ, про це повідомляє національний мовник LSM.

Як повідомлялося, понад 6 мільйонів 200 тисяч українців були змушені тікати за кордон від повномасштабної війни, розв'язаної росією. У Латвії зареєстровано вже 28920 українських біженців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-