Світ виробив імунітет до інформаційних операцій росії - Подоляк

Світ виробив імунітет до інформаційних операцій росії - Подоляк

Укрінформ
У світі виробили імунітет до російських інформаційних операцій, заявляє радник керівника офісу Президента України Михайло Подоляк.

Як передає Укрінформ, про це він написав у Телеграмі.

"Чого не очікували у рф, нападаючи на Україну? Об’єднання українців та єдності Заходу. Стратегічна мета Кремля сьогодні – всіх пересварити. Українців з владою, а країни Заходу одну з одною", - зазначив Подоляк.

"Гарна новина в тому, що в них не вийде, - підкреслив він. - Світ виробив імунітет до російських інформаційних операцій".

Як повідомляв Укрінформ, за інформаіцєю Головного управління розвідки Міноборони України, департамент інформації та масових комунікацій міністерства оборони росії терміново готує престур іноземних журналістів на тимчасово окуповані території України.

Читайте також: В НАТО без ПДЧ, або Чи може Україна піти шляхом скандинавських держав?

З 18 до 21 травня загарбники планують показати представникам ЗМІ зруйновані райони Маріуполя. Зокрема, щоб звинуватити Україну в руйнуванні міста та масових вбивствах мирних жителів, російські пропагандисти вже завезли в Маріуполь уламки українських боєприпасів, зібраних зі всіх окупованих районів Донецької області, та готують завезених з Донецька та Горлівки "місцевих очевидців", які розповідатимуть журналістам про "злочини" захисників Маріуполя.

Так званий престур також передбачає виїзд групи з Ростова-на-Дону та відвідування журналістами Херсона, Нової Каховки, Скадовська, Армянська та Донецька, де запланована зустріч з кремлівською маріонеткою Денисом Пушиліним. До участі в "престурі" міністерство оборони рф намагається залучити представників засобів масової інформації з Франції, США, ФРН, Японії, Греції, КНР, білорусі, Індії, Венесуели, Болгарії та ОАЕ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-