На платформі #МояВійна вже зібрали 2,7 тисячі історій українців про агресію рф

На платформі #МояВійна вже зібрали 2,7 тисячі історій українців про агресію рф

Укрінформ
На платформі міжнародного проєкту #МояВійна опубліковано вже 2700 історій про події, які українці пережили внаслідок воєнного вторгнення російської федерації.

Переглянули історії більше 4 млн разів, повідомив міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Нещодавно Міністерство культури та інформаційної політики України запустило міжнародний проєкт #МояВійна, що став «живим» щоденником української війни. На ньому можна поділитися своєю розповіддю про події, які ви пережили, своїми переживаннями та відчуттями. А також переглянути вже опубліковані історії. Протягом короткого часу на порталі проєкту вже з’явились 2 700 історій, які зібрали більше 4 млн. переглядів», - заначив міністр.

За його словами, мета проєкту,насамперед — пролити світло на воєнну агресію росії проти України для світу.

Ткаченко нагадав, що сайт доступний 74-ма мовами, а отже, на його думку, велика кількість іноземців можуть ознайомитися з реальними фактами злочинів рашистів. З перших уст.

Очільник МКІП закликав свідків злочинних дій російських загарбників переходити розповідати свої історії в проєкті за посиланням.

Як повідомляв Укрінформ, 14 березня Міністерство культури та інформаційної політики України, Асоціація інноваційної та цифрової освіти і компанія Totonis запустили міжнародну платформу #МояВійна.

Читайте також: Голова українського журі на Євробаченні вибачився перед поляками

З її допомогою кожен українець, як свідок жорстокої війни російської федерації проти України, може описати свою історію, викласти реальні факти та особисті переживання. Громадяни всіх країн світу можуть побачити і прочитати ці факти рідними для них мовами і висловити свою підтримку Україні реальними діями.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-