Wizz Air надасть 10 тисяч безкоштовних квитків біженцям з України, які летітимуть до Британії

Wizz Air надасть 10 тисяч безкоштовних квитків біженцям з України, які летітимуть до Британії

Укрінформ
Угорська бюджетна авіакомпанія Wizz Air надасть 10 тисяч безкоштовних квитків українським біженцям, які планують летіти до Великої Британії.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Travel Weekly.

Люди, переміщені з України до Болгарії, Угорщини, Польщі, Румунії та Словаччини, отримають доступ до авіарейсів у рамках спільної ініціативи з благодійними організаціями.

Безкоштовні квитки доступні на 61 маршруті і включають один предмет ручної поклажі та одне зареєстроване місце багажу на людину.

Подорожі будуть доступні протягом місяця з 14 травня по 15 червня, а перші біженці, які мають прибути в британський аеропорт Лутон із Кракова та Варшави (Польща) в суботу, зустрінуться зі своїми спонсорами у Великій Британії.

Читайте також: Британія запровадила санкції проти кабаєвої та двоюрідних братів путіна

Як повідомляв Укрінформ, наразі існують два основних шляхи отримання британської візи для біженців з України: в них мають бути родичі у Великій Британії або призначений британський спонсор для їх перебування у Сполученому Королівстві.

На початку березня угорська бюджетна авіакомпанія Wizz Air заявила, що безкоштовно надасть 100 тис. квитків для українців, які тікають від бойових дій в Україні внаслідок нападу росії.

24 лютого росія розпочала новий етап восьмирічної війни проти України – повномасштабний наступ. Ворог здійснює масовані обстріли та бомбардування мирних українських міст та сіл.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-