В ізраїльському місті на зупинках розмістили фото зруйнованого обстрілами загарбників Харкова

В ізраїльському місті на зупинках розмістили фото зруйнованого обстрілами загарбників Харкова

Фото
Укрінформ
Фото зруйнованого обстрілами російських загарбників Харкова розмістили на зупинках транспорту в ізраїльському місті Рішон-ле-Ціона, яке є побратимом українського міста.

Про це повідомила пресслужба Харківської міськради, передає Укрінформ.

«На автобусних зупинках міста Рішон-ле-Ціона (Ізраїль), яке є партнером Харкова, розмістили 20 плакатів із нагадуванням про криваву війну в Україні. Як повідомили у департаменті міжнародного співробітництва, на плакатах зображено фотоколажі з жахливою схожістю подій 1940-их років у Європі та фотографій із місця воєнних дій у сучасних містах України», - сказано в повідомленні міськради.

Така ініціатива належить волонтерам організації «Ізраїльські друзі України». Також ініціативу підтримали Посольство України в Ізраїлі, канадська недержавна організація «Ukrainian Jewish Encounter» та Рух Рішонім.

Читайте також: Загарбники розбомбили єврейський цвинтар у Глухові

У міськраді зазначили, що такі акції проводяться і в інших іноземних містах - партнерах міста Харкова, зокрема, у Варшаві (Республіка Польща).

Як повідомлялося, 24 лютого російські війська розпочали повномасштабне вторгнення в Україну. Вони обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл.

Фото: city.kharkov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-