Для ЗСУ через «Дію» вже зібрали 300 мільйонів гривень

Для ЗСУ через «Дію» вже зібрали 300 мільйонів гривень

Укрінформ
На потреби Збройних сил України через застосунок "Дія" зібрали 300 млн грн.

Як передає Укрінформ, про це віцепрем'єр-міністр - міністр цифрової трансформації Михайло Федоров повідомив у Телеграмі.

"Кожного дня ви допомагаєте ЗСУ в "Дії": розповідаєте про ворогів та донатите гроші. Разом ми вже зібрали 300 мільйонів гривень у фонд "Повернись живим", - зазначив він.

За інформацією очільника Мінцифри, на зібрані кошти українські захисники отримали шоломи, бронежилети, планшети та ноутбуки, квадрокоптери і деталі до квадрокоптерів, генератори, тепловізійну та нічну оптику, металошукачі та багато іншого.

Читайте також: Цьогоріч для України слова «Ніколи знову» сприймаються інакшеЗеленський

"Кожного дня наші герої наближають перемогу, а кожна ваша гривня допомагає їм у цьому! Разом ми - сила", - наголосив Федоров.

Як повідомляв Укрінформ, уряд запускає сайт u24.gov.ua. Це платформа для збору коштів на підтримку України в межах глобального проєкту United24. Кожна людина у світі може зробити пожертву й допомогти Україні боротися за нашу свободу. Для підсилення обороноздатності й першочергових заходів із відновлення звільнених територій Україна залучатиме благодійні кошти на підтримку нашої держави в межах проєкту United24. Уряд затвердив порядок накопичення та витрат коштів, що надходять до України як благодійна допомога. Документ чітко визначає, які рахунки є офіційними та які органи державної влади можуть витрачати ці кошти. Уся інформація про це буде публічною та прозорою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-