Епіфаній побажав мудрості та сили всім, від кого залежить порятунок заблокованих на «Азовсталі»

Епіфаній побажав мудрості та сили всім, від кого залежить порятунок заблокованих на «Азовсталі»

Укрінформ
Предстоятель Православної церкви України, митрополит Епіфаній побажав мудрості та сили всім, від кого це залежить, для порятунку українських воїнів і мирних жителів, які перебувають на "Азовсталі".

Як передає Укрінформ, про це він написав у Твіттері.

"Всі наші думки та молитви - з оборонцями Маріуполя! Нехай Господь дасть мудрість і сили всім, від кого це залежить, врятувати українських воїнів та мирних жителів, які перебувають на Азовсталі. Боже, благослови!", - зазначив Епіфаній.

Як повідомлялося, вторгнення росії спричинило у Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Загарбники бомблять беззбройних жителів, блокують гуманітарну допомогу.

Маріупольський міський голова Вадим Бойченко заявляв, що з початку російського вторгнення у місті загинули до 20 тисяч мирних жителів.

За даними Головного управління розвідки МОУ, у Маріуполі зафіксовано перебування 13 російських мобільних крематоріїв для зачистки вулиць від тіл загиблих цивільних. Усіх потенційних свідків звірств загарбники намагаються ідентифікувати через фільтраційні табори та знищити.

Читайте також: Епіфаній передав медикам Бучі та Гостомеля сучасні автомобілі «швидкої»

У заблокованому Маріуполі залишаються ще близько 100 тисяч мирних жителів.

Колаборанта рф Костянтина Іващенка російські загарбники оголосили "мером" Маріуполя та роблять картинку "відновлення життя міста".

Маріуполь продовжують боронити бійці полку "Азов", Нацгвардії, українська морська піхота, мотострільці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-