Епіфаній передав медикам Бучі та Гостомеля сучасні автомобілі «швидкої»

Епіфаній передав медикам Бучі та Гостомеля сучасні автомобілі «швидкої»

Фото
Укрінформ
Предстоятель помісної Української православної церкви, митрополит Київський і всієї України Епіфаній передав медикам Бучі та Гостомеля сучасні автомобілі швидкої допомоги.

Як передає Укрінформ, про це глава ПЦУ повідомив у Фейсбуці.

«На особливому фронті несуть своє служіння людям, а відтак і Богу, лікарі, рятуючи та захищаючи дар Господній – людські життя. Медики не на словах знають ціну часу, адже кожна хвилина є дуже цінною у боротьбі зі смертельною небезпекою. Автомобілі швидкої допомоги з сучасним медичним обладнанням, освятив і передав для медиків Бучанської та Гостомельської громад. Ці реанімобілі були придбані в результаті співпраці Православної церкви України та Української православної церкви США», - написав Епіфаній.

Читайте також: Вселенський патріарх назвав війну трагедією для України й соромом для тих, хто її спричинив

Він закликав молитися за наших медиків та лікарів, які жертовно стоять в обороні людського життя, допомагати їм за можливості та просити у Господа для них сил, безпеки і Божого благословіння.

Читайте також: Харківщина отримала п'ять автомобілів швидкої допомоги від благодійників

«Господь дарував людям різні засоби для того, щоби ми могли лікувати тіло й душу під час нашого земного життя. Дар зцілення святий апостол Петро називає серед інших духовних дарів, даних нам через дію Святого Духа. У Писанні сказано: «Шануй лікаря честю заради потреби у ньому, бо Господь створив його, і від Вишнього – зцілення, і від Царя одержує він дар», - нагадав митрополит.

Читайте також: Уряд виділив гроші на роздачу продуктів і ліків жителям міст, де тривають бої

Як повідомляв Укрінформ, станом на 21 квітня внаслідок російської агресії в Україні було пошкоджено 347 закладів охорони здоров’я, з них 36 – зруйновано, 78 швидких було виведено із ладу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-