United24: Зеленський розповів про запуск онлайн-платформи для підтримки України

United24: Зеленський розповів про запуск онлайн-платформи для підтримки України

Відео
Укрінформ
На онлайн-платформі United24 можна в один клік пожертвувати кошти на допомогу українським захисникам, мирним жителям та на відбудову країни.

Як передає Укрінформ, про це ідеться в Телеграмі Президента України Володимира Зеленського.

“Запускаємо глобальну ініціативу United24. Перша її складова – онлайн-платформа для збору коштів на підтримку України. Невдовзі до неї долучаться інші проєкти й програми”, - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що зробити донат можна в один клік із будь-якої країни світу.

Також у Телеграмі опубліковане відео Зеленського із українськими титрами, де він англійською мовою розповідає про ініціативу та закликає допомогати Україні.

“Сьогодні увесь вільний світ об’єднався довкола України. Держави, компанії, міжнародні організації, а головне - люди. Тепер серед них і ви. Дякую. Тільки разом ми маємо потенціал зупинити війну, яку розв’язала росія, відновити те, що вона зруйнувала. Разом ми можемо допомогти свободі, перемогти тиранію”, - зазначив Зеленський.

Він повідомив, що “ця фандрейзингова платформа - частина глобальної ініціативи United24 яка була започаткована, щоб підтримати Україну”.

“Тут в один дотик ви можете пожертвувати кошти, щоб допомогти нашим захисникам та мирним людям. І щоб відбудувати Україну. Усі перераховані кошти відразу переправляються на рахунки Національного банку України, закріплені за відповідними міністерствами. Звіти про збір коштів будуть оновлюватися кожні 24 години. Кожен внесок має значення для перемоги. Пожертвуйте, щоб захистити, пожертвуйте, щоб врятувати, пожертвуйте, щоб відбудувати”, - закликав Зеленський.

Читайте також: Підтримка України: уряд затвердив порядок використання благодійних коштів у рамках проєкту United24

Він наголосив, що “сьогодні Україна бореться не лише за свою свободу, а й за свободу всього демократичного світу”.

“Ми ніколи не забудемо ваш внесок в перемогу України, в перемогу свободи”, - додав глава держави.

Як повідомлялося, у березні Національний банк відкрив спецрахунок для збору коштів на потреби армії.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-