Керівництво Ізраїлю обговорює розширення допомоги Україні – ЗМІ

Керівництво Ізраїлю обговорює розширення допомоги Україні – ЗМІ

Укрінформ
В уряді Ізраїлю та командуванні Армії оборони країни (ЦАХАЛ) обговорюють питання розширення військової допомоги Україні на тлі агресії росії.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє NEWSru.co.il.

Зазначається, що найближчими днями буде скликана ще одна нарада, на якій вирішуватиметься питання, що саме Ізраїль може постачати Україні.

Джерело, на яке посилаються журналісти, наголошує, що в жодному разі не йдеться про наступальні озброєння або про просунуті протиракетні системи.

Читайте також: Ізраїль виділить квоту на лікування поранених українських військових у своїх шпиталях

З початку вторгнення російських військ в Україну Ізраїль відмовлявся постачати Києву будь-яку оборонну продукцію. 20 квітня, після майже двох місяців воєнних дій, міністр оборони Ізраїлю Бені Ганц дозволив поставити Україні каски та бронежилети для рятувальних служб та громадських організацій. Також в Україні діяв ізраїльський польовий госпіталь. При цьому існує безліч приватних проєктів, в рамках яких ізраїльтяни надають допомогу Україні.

Читайте також: Ізраїль вимагає від лаврова вибачитися за антисемітські заяви

24 лютого російські війська розпочали повномасштабне вторгнення в Україну. Вони обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет.

Фото: Tomer Neuberg/Flash90

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-