Зеленська про візит Джолі до Львова: Світові лідерки постійно підтримують нашу країну

Зеленська про візит Джолі до Львова: Світові лідерки постійно підтримують нашу країну

Укрінформ
Світові лідерки постійно підтримують Україну на різних рівнях – від публічного визнання злочинів росіян до гуманітарної та військової допомоги.

Про це зазначила дружина Президента Олена Зеленська у Телеграмі, повідомляє Укрінформ.

«Світові лідерки постійно підтримують нашу країну на усіх рівнях – від публічного визнання звірств росіян до гуманітарної та військової допомоги. Жінки, вони як ніхто розуміють розпач українських матерів, що народжують у бомбосховищах, наругу, з якою стикнулися українки на окупованих територіях», - написала вона.

Читайте також: Анджеліна Джолі приїхала до Львова

Перша леді нагадала, що в суботу акторка та посол доброї волі ООН Анджеліна Джолі перебуває з візитом в Україні й на Львівщині відвідала дітей, які постраждали внаслідок авіаудару по вокзалу в Краматорську, та школу-інтернат.

Також Зеленська відзначила, що цього тижня очільниця Словаччини Зузана Чапутова записала звернення російською мовою до російських солдатів та командирів, засудивши звірства, які вони коять в Україні під гаслом «визволення».

Крім того, дружина Президента розповіла, що глава МЗС Канади Мелані Джолі запевнила, що росія заплатить за агресію проти України.

«Ми продовжимо чинити максимальний тиск на путінський режим і накладемо серйозні витрати на цю війну, яку він розпочав за власним вибором», - процитувала перша леді України главу канадського МЗС.

Читайте також: Джолі у Львові прийшла до дітей, постраждалих від удару по Краматорську

«Вдячна за кожне таке слово підтримки. Разом ми змусимо Росію заплатити за всі скоєні в Україні злочини», - сказала Олена Зеленська.

Як повідомлялося, голлівудська акторка, режисер, фотомодель та посол доброї волі ЮНІСЕФ Анджеліна Джолі в суботу у Львові відвідала медзаклад, де лікуються постраждалі від ракетного удару по Краматорську діти, поспілкувалася з волонтерами та евакуйованими.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-