Болгарія може допомогти Україні з ремонтом військової техніки

Болгарія може допомогти Україні з ремонтом військової техніки

Укрінформ
Україна і Болгарія можуть налагодити взаємодію для ремонту української військової техніки на болгарських виробничих потужностях.

Про це Президент Володимир Зеленський сказав на спільному з Прем'єр-міністром Болгарії Кирилом Петковим брифінгу, передає кореспондент Укрінформу.

"Сьогодні ми провели змістовні перемовини, обговорили всі ключові питання, які варті уваги саме зараз... У розмові з Прем'єр-міністром Болгарії ініційовано налагодження взаємодії для ремонту української військової техніки на виробничих потужностях Болгарії. Це дуже важливо для України, і переконаний, що така співпраця буде вигідною і для болгарських компаній, економіки, а для нас дуже важлива якість і терміни, бо ми воюємо щоденно", - зазначив глава держави.

Він наголосив, що Україна зараз як ніколи потребує підтримки надійних партенерів, щоб відстояти право на життя для народу, на європейське майбутнє. Президент також підкреслив, що Україна захищає цінності всієї Європи та всього світу.

Зеленський наголосив, що вже 64-й день поспіль росія атакує нашу державу, вбиває людей, знищує цивільну інфраструктуру та будівлі.

Читайте також: Зеленський проводить зустріч із прем'єр-міністром Болгарії

"Ми відчуваємо, що весь цивілізований світ солідарний з Україною, у тому числі й Болгарія, і ми це дуже цінуємо", - сказав Президент.

Як повідомлялося, 28 квітня болгарська делегація на чолі з Премʼєр-міністром Кирилом Петковим прибула до Києва.

Фото: AA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-