Героїчність українців ставлять за приклад інші народи по всій планеті – Шмигаль

Героїчність українців ставлять за приклад інші народи по всій планеті – Шмигаль

Укрінформ
Українці надихають своєю боротьбою та незламністю, а їх героїчність ставлять за приклад інші народи по всій планеті.

Про це Прем’єр-міністр Денис Шмигаль написав у Телеграмі, повідомляє Укрінформ.

«​​Два місяці, як Україна наближає перемогу. Перемогу нашої країни, перемогу демократії та людських цінностей. Цей час розставив багато крапок над «і». Героїчність наших людей ставлять за приклад інші народи по всій планеті. Зростає зацікавленість в українській культурі, музиці, мові. Українці надихають своєю боротьбою, незламністю, згуртовують країни та лідерів. Весь світ дізнався, що таке сміливість. Ця фраза лунає від Вашингтона до Токіо. Сміливість — бути Україною», - написав Шмигаль.

Він зауважив, що росію натомість продовжують виганяти з усіх можливих установ, організацій, змагань та конкурсів — загарбник усе більше віддаляється від благ цивілізованого світу. Так, відходять провідні компанії, зупиняються виробництва. За словами Шмигаля, це лише аванс від тієї ціни, яку заплатить росія за варварські злочини на нашій землі.

Прем’єр-міністр підкреслив, що доки над ворогом опускається «залізна завіса», для України відкриваються вікна можливостей.

Читайте також: Зеленський привітав українців із Великоднем: Просимо Бога здійснити нашу велику мрію

«Ми вже розпочали обговорювати з партнерами план відновлення нашої країни — будуватимемо сучасну, високотехнологічну державу. Переконаний, зовсім скоро станемо повноправними членами Європейського Союзу. Усе це дає людям надію та сенс боротися заради перемоги. Сили оборони, медики, енергетики, залізничники — усі ми на своєму місці працюємо над тим, аби наблизити цей день. Дякуємо кожному за ці два місяці нескореності й незламності, за те, що разом продовжуємо битися за свободу й своє вільне майбутнє», - додав Шмигаль.

Читайте також: Залужний привітав українців з Великоднем: Ми переможемо – з нами Бог і ЗСУ

Президент рф путін 24 лютого оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-