ЗСУ вітають українців: Докладемо зусиль, щоб Великдень був мирним і радісним

ЗСУ вітають українців: Докладемо зусиль, щоб Великдень був мирним і радісним

Відео
Укрінформ
Збройні Сили України щиро вітають українців зі світлим Великоднем.

Як передає Укрінформ, своє привітання захинисники оприлюднили на сторінці Генерального штабу ЗСУ у Фейсбуці.

«Христос Воскрес! Збройні Сили України щиро вітають українців зі світлим Великоднем! Воскресіння Сина Божого є свідченням торжества життя над смертю, перемоги добра над злом», - йдеться у привітанні ЗСУ.

У Збройних силах зазначили, що нині українцям припало жити в переламні часи, коли знахабніле зло прийшло до нас посіяти страх і смерть. Між 500-кілограмовими авіаційними бомбами, дикими ордами російських окупантів та мирним населенням квітучої України - лиш воїнство та особовий склад Збройних Сил України.

«Ми, військовослужбовці, докладемо всіх зусиль, щоб дарований Богом сьогоднішній Великдень був мирним і радісним для вас, дорогі українці», - запевнили у ЗСУ.

Усім українцям, а також захисникам України на полях боїв музиканти і співаки Заслуженого Академічного Ансамблю пісні і танцю Збройних Сил України під художнім керівництвом Заслуженого диригента України Дмитра Антонюка подарували пісню.

Читайте також: У зоні ООС українські військові знищили чотири ворожі танки і літак

Як відомо, у неділю, 24 квітня, у християн східного обряду - свято Воскресіння Христового. Вже багато релігійних громад з благословіння своїх очільників ухвалили рішення про перенесення Великодніх богослужінь на вечірній, ранковий або денний час.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-