Пентагон шукає можливості, аби пришвидшити виробництво зброї для України – ЗМІ

Пентагон шукає можливості, аби пришвидшити виробництво зброї для України – ЗМІ

Укрінформ
Міністерство оборони США шукає нові шляхи для американської промисловості, щоб прискорити виробництво перевіреної ефективної зброї, яка вимагає мінімальної підготовки та може бути швидко експортована в Україну.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Reuters.

Згідно з опублікованим запитом на інформацію на сайті американського уряду, Пентагон цікавить озброєння або комерційні можливості, пов’язані з протиповітряною обороною, протиброньовою обороною, протипіхотною обороною, береговою обороною, контрбатареєю, безпілотні повітряні системи та засоби зв'язку, такі як радіо або супутниковий Інтернет.

Дедлайн для відповідей встановлений на 6 травня.

Раніше речник Пентагону Джон Кірбі заявив, що Сполучені Штати відкрито прагнуть перемоги України, відновлення її суверенітету й територіальної цілісності, та докладають усіх можливих зусиль для того, щоби росія зазнала кінцевої поразки й остаточно забралася з України.

Читайте також: «Пасочки» для ворога вже готові – Резніков

Як повідомляв Укрінформ, понад два десятки країн уже підтвердили свою участь у зустрічі 26 квітня в німецькому Рамштайні щодо задоволення оборонних потреб України, і їх перелік може розширитися.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-