Епіфаній освятив пасхальні приношення для постраждалих від агресії рф

Епіфаній освятив пасхальні приношення для постраждалих від агресії рф

Фото
Укрінформ
Предстоятель ПЦУ, митрополит Київський і всієї України Епіфаній звершив у кафедральному Свято-Михайлівському Золотоверхому соборі освячення великодніх пасок та продуктових наборів.

Про це повідомляє пресслужба Київської митрополії ПЦУ, передає Укрінформ.

«В межах благодійної співпраці Православної церкви України та Української православної церкви США понад 5 тисяч пасхальних приношень буде роздано в Бучі, Ірпені, Ворзелі, Макарові, Гостомелі та інших містах, які постраждали від російського вторгнення», - ідеться в повідомленні.

Також повідомляється, що митрополит Епіфаній цього дня освятив пасхальні приношення в академічному храмі на честь святого апостола і євангеліста Іоана Богослова.

Продуктові набори, які буде роздано постраждалим від російського вторгнення на Київщині, отримано за сприяння Міжнародної православної благодійної організації (International Orthodox Christian Charities) США.

Читайте також: ПЦУ через можливі провокації ворога дозволяє змінювати час богослужінь – Епіфаній

Як відомо, у неділю, 24 квітня, у християн східного обряду - свято Воскресіння Хрестового. Вже багато релігійних громад з благословіння своїх очільників ухвалили рішення про перенесення Великодніх богослужінь на вечірній, ранковий або денний час.

Фото: pomisna.info

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-