У Хмельницькому на благодійному аукціоні зібрали 100 тисяч на потреби ЗСУ

У Хмельницькому на благодійному аукціоні зібрали 100 тисяч на потреби ЗСУ

Фото
Укрінформ
У Хмельницькому на благодійному аукціоні за 100 тис. грн продали футболку з автографом футболіста Олексанра Зінченка. Отримані кошти передадуть на потреби ЗСУ.

Про це повідомляє Хмельницька міська рада, передає Укрінформ.

«Міський голова Олександр Симчишин зустрівся із переможцями аукціону Дмитром та Максимом Матусовими. Хлопці придбали ігрову футболку із номером «17» Олександра Зінченка. Футболку було подаровано особисто міському голові після матчу 1/8 Україна-Швеція (Євро-2020), в якому Олександр Зінченко забив гол та віддав гольовий пас», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що футболку Зінченка продали за 100 тис. грн. Загалом за підсумками проведених аукціонів вже зібрали 172 тис. грн. Кошти надійшли на рахунок благодійного фонду «Волонтери Поділля» та будуть використанні на потреби ЗСУ.

Вже стартував 6 лот аукціону – ігрова футболка із номером «25» та особистим автографом українського футболіста, центрального захисника київського «Динамо» та збірної України Іллі Забарного.

Читайте також: На благодійному мистецькому аукціоні у Чернівцях зібрали 100 тисяч на потреби ЗСУ

Як повідомлялося, у Хмельницькому започаткували благодійні аукціони на підтримку ЗСУ.

24 лютого президент росії володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет, авіабомб.

Фото: Хмельницька міська рада

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-