У Хмельницькому на благодійних аукціонах зібрали 70 тисяч для підтримки ЗСУ

У Хмельницькому на благодійних аукціонах зібрали 70 тисяч для підтримки ЗСУ

Укрінформ
У Хмельницькому на благодійних аукціонах, під час яких продають футболки відомих футбольних гравців з їхніми автографами, зібрали вже 70 тис. грн на підтримку Збройних сил України.

Про це у Фейсбуці повідомляє управління молоді та спорту Хмельницької міської ради.

«Відбулось З благодійних аукціони, з яких отримано 70 000 гривень. Всі кошти підуть на потреби наших воїнів-захисників», - йдеться у повідомленні.

Під час аукціонів вдалося продати футболки з автографами гравців київського футбольного клубу «Динамо» Олександра Шовковського, Віталія Косовського та Олега Гусєва.

Зазначається, що сьогодні стартує четвертий аукціон. На нього виставили ігрову футболку з номером «44» та особистим автографом гравця Збірної України з футболу, правого захисника луцького «Вотрансу», володаря Кубка УЄФА, який виступав, зокрема, за клуби «Шахтар», «Карпати» і «Дніпро», Артема Федецького.

Читайте також: Забірченко продав чемпіонський перстень за 400 тисяч гривень і віддав кошти ЗСУ

Як повідомлялося, у Хмельницькому започаткували благодійні аукціони на підтримку ЗСУ.

24 лютого президент росії володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет, авіабомб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-