У Хмельницькому проводять благодійні аукціони, кошти від яких підуть на потреби ЗСУ

У Хмельницькому проводять благодійні аукціони, кошти від яких підуть на потреби ЗСУ

Укрінформ
У Хмельницькому на двох благодійних аукціонах отримали 52 тис. грн, які перекажуть на потреби Збройних сил України. Розпочато третій аукціон. 

Про це повідомляє управління молоді та спорту Хмельницької міської ради у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Відбулось 2 благодійних аукціони, завдяки яким отримано 52 000 гривень. Зібрані кошти підуть на потреби наших Збройних сил», - йдеться у повідомленні.

Під час аукціонів вдалося продати футболки з автографами гравців київського футбольного клубу «Динамо» Олександра Шовковського та Віталія Косовського.

На наступний аукціон, який розпочинається сьогодні, виставили ігрову футболку із номером «20» та автографом українського футболіста, флангового півзахисника, який більшу частину кар’єри провів у київському ФК «Динамо» Олега Гусєва. Переможця визначать 11 квітня за найвищою ставкою.

Читайте також: «Славія» проведе благодійний аукціон для підтримки українців

Як повідомлялося, Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького покаже безкоштовні вистави, 9 квітня комедію «Приборкання норовливої», 10 квітня – дитячу казку «Дюймовочка та Метелик» і драмедію «Кайдаші», на яких збиратимуть кошти на підтримку Збройних сил України.

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет, авіабомб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-