Уряд виділив майже 17 мільярдів МВС та 16 мільярдів Міноборони

Уряд виділив майже 17 мільярдів МВС та 16 мільярдів Міноборони

Укрінформ
Кабінет Міністрів України виділив Міністерству внутрішніх справ майже 17 млрд грн, а Міністерству оборони - 16 млрд грн.

Про це Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль сказав на черговому засіданні уряду, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Сьогодні приймемо рішення про виділення Міністерству внутрішніх справ майже 17 млрд грн. Це кошти для прикордонників, нацгвардійців, поліцейських, які є частиною наших сил оборони та по всьому фронту знищують російських окупантів. Для Міністерства оборони додатково виділяємо 16 млрд грн. Основні кошти - на виплати зарплат військовим, на ремонт і модернізацію техніки, на виплати родинам загиблих героїв», - сказав Шмигаль.

Він наголосив, що російські окупанти почали вирішальну битву за Донбас. Кинули туди всі свої сили. Продовжують обстрілювати українські міста.

Шмигаль провів засідання Уряду / Фото: Прес-служба КМУ

«Наші Збройні сили тримають оборону. Тримають на всіх напрямках, у тому числі в місті-герої Маріуполі. Ми віримо в нашу перемогу та віримо в Збройні Сили України. Першочерговим завданням уряду залишається забезпечення наших захисників. Щотижня ми виділяємо на це мільярди гривень», - додав глава уряду.

Читайте також: Уряд виділив перші 200 мільйонів для підтримки працевлаштування переселенців

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський 18 квітня заявив, що російські загарбницькі війська розпочали битву за схід України, до якої давно готувалися, але Україна захищатиметься. Очікується, що ця битва буде головною в другій фазі цієї війни.

Фото: Пресслужба КМУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-