Чат-бот для особистих історій війни за тиждень зібрав 10 тис. переглядів – Зеленська

Чат-бот для особистих історій війни за тиждень зібрав 10 тис. переглядів – Зеленська

Укрінформ
Чат-бот для особистих історій війни “…Відлік…24|02” за тиждень роботи зібрав 10 тисяч переглядів і десятки відвертих розповідей.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє дружина Президента Олена Зеленська у Фейсбуці.

“Лише тиждень тому презентувала наш чат-бот “…Відлік…24|02” для ваших особистих історій війни. А сьогодні в нього вже 10 тисяч переглядів і десятки відвертих розповідей. Дякую вам за таку довіру!”, - написала Зеленська.

За її словами, вже видно кілька напрямків, за якими можна розподілити розповіді. У чат-боті поступово з’являтимуться нові розділи.

Дружина Президента сьогодні анонсувала появу двох розділів: "Cлово до наших захисників" й "Історія порятунку та людяності".

Читайте також: Зеленська нагадала про сайт, який допоможе захиститися від торгівців людьми

“Ви можете розмістити вашу історію в одному з них, в обох або без розділу – як вважаєте за потрібне. Бо все, що ви відчуваєте, – важливо. Все це треба проговорити й запам’ятати. Кожен досвід – безцінний. Із болю, переживань, надії кожного з нас складається історія країни – тут і зараз”, - заявила Зеленська.

Як повідомляв Укрінформ, 13 квітня дружина Президента Олена Зеленська нагадала про сайт з інформацією про захист жінок та дітей від торгівців людьми.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-