Зеленська нагадала про сайт, який допоможе захиститися від торгівців людьми

Зеленська нагадала про сайт, який допоможе захиститися від торгівців людьми

Укрінформ
Дружина Президента Олена Зеленська нагадала про сайт з інформацією про захист жінок та дітей від торгівців людьми.

Як передає Укрінформ, про це вона повідомила у Телеграмі.

За словами Зеленської, "торгівля людьми лишається серйозною небезпекою сьогодні. Особливо у часи війни, коли чимало жінок та дітей їдуть з країни в пошуках безпеки. В таких умовах важливо знати про те, як захиститися від торгівців людьми".

За її словами, веб-сайт safewomen.com.ua є швидким та зручним способом отримати корисну інформацію, яка може захистити українських жінок і дітей.

На сайті розміщена інформація про Національну гарячу лінію з протидії торгівлі людьми, запобігання та протидії насильству за ознакою статі (1547) та гарячу лінію екстреної допомоги в усіх країнах ЄС (112).

Читайте також: Все більше жінок, дітей та людей похилого віку повертаються до України

Загалом правила безпеки враховують п’ять основних напрямків: безпеку документів, пересування, спілкування, фінансів і працевлаштування. Є поради, що робити в тих чи інших ситуаціях.

Веб-сайт розроблений за ініціативи урядової уповноваженої з гендерної політики та Міністерства соціальної політики України, за підтримки проєкту "Супровід урядових реформ в Україні" (SURGe), що фінансується урядом Канади та впроваджується Alinea International.

Як повідомлялося, за даними ООН, за період розпочатої росією повномасштабної війни з України виїхали більш як 4,5 млн жителів. Змушені були залишити свої домівки та переміститися в інші регіони України ще більш як 7,1 млн людей.

24 лютого президент рф путін оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-