Перед посольством рф у Ризі влаштували інсталяцію проти російських загарбників-мародерів

Перед посольством рф у Ризі влаштували інсталяцію проти російських загарбників-мародерів

Фото
Укрінформ
У столиці Латвії на «майданчику протесту» перед посольством росії у середу розпочали акцію під назвою «російській армії мародерів».

Про це повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

Організатори підготували інсталяцію з господарської техніки (починаючи з великої пральної машини), а також купи дитячих іграшок. Це все – щоб привернути увагу латвійського суспільства та жителів Риги до ганебних дій російської армії мародерів, гвалтівників і злодіїв.

На акції наголошувалося, що треба пам’ятати про злочини російських загарбників, які вони вчиняли на тимчасово захоплених територіях у Бучі, Гостомелі, Ірпені, Бородянці тощо, і продовжують вчиняти на півдні та сході України, у ще не звільнених містах і селах.

Організатор заходу - Конфедерація українських організацій Латвії "Віче" на чолі з Оксаною Січко. Планується, що активісти "Віче" регулярно оновлюватимуть інсталяцію за рахунок інших речей (побутова техніка береться тільки та, що вийшла з користування).

Читайте також: У Латвію заборонили в'їзд 152 російським та білоруським вантажівкам

У започаткуванні акції також взяли участь депутати Ризької думи, представники ЗМІ Латвії та пересічні громадяни.

Як повідомлялося, вперше подібна акція під посольством росії зі збору "трофеїв" для російських окупантів-мародерів пройшла наприкінці минулого тижня в Лондоні.

Фото - Конфедерація українських організацій Латвії "Віче"

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-