Благодійний продаж медалей українських спортсменів зібрав понад $80 тисяч

Благодійний продаж медалей українських спортсменів зібрав понад $80 тисяч

Фото
Укрінформ
На благодійних аукціонах від продажу медалей українських спортсменів удалося зібрати понад 80 тисяч доларів США.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Генштаб ЗСУ у Фейсбуці.

«Понад 80 тисяч доларів США зібрали на благодійних аукціонах медалі українських спортсменів! Збройні Сили та народ України щиро вдячні хлопцям за жест доброї волі!», - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, за «золото» Паралімпійських ігор-2020 веслувальника Сергія Ємельянова біржа криптовалют WhiteBIT запропонувала $30 тис. На виручені кошти паралімпієць з Полтавщини планує закупити військове екіпірування для української армії.

Окрім того, унікальна «бронза» каратиста Станіслава Горуни, здобута на літніх Олімпійських іграх у Токіо, була продана за $20,5 тис.

«Символічно, що її покупцем виявився житель Японії, тому олімпійська медаль повертається до господарів змагань. Гроші будуть передані на потреби Збройних Сил України», - інформують у Генштабі.

Читайте також: Абраменко перерахував олімпійські призові на підтримку України

Повідомляється також, що золоту медаль чемпіонату світу U-20 українського нападника клубу другого німецького дивізіону «Ганза» (Росток) Данила Сікана продано в рамках серії благодійних аукціонів World Sports For Ukraine за $32 тис. Гроші підуть на допомогу українським біженцям у місті Росток.

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок широкомасштабного вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-