МКІП анонсувало благодійний футбольний матч і концерт українських артистів у Варшаві

МКІП анонсувало благодійний футбольний матч і концерт українських артистів у Варшаві

Укрінформ
У Варшаві 12 квітня відбудеться благодійний футбольний матч «Легія» - «Динамо», у межах якого пройде концерт за участю українських артистів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міністерство культури та інформаційної політики у Фейсбуці.

«12 квітня о 21:30 на стадіоні "Легії" у Варшаві розпочнеться благодійний матч Match for peace #StopWarInUkraine між командами «Легія» з Польщі та українським «Динамо». У межах події також відбудеться музичний концерт за участю Тіни Кароль, Юлії Саніної (The Hardkiss), Катерини Павленко (Go_A) та співачки DOROFEEVA», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що вартість квитків стартує від 30 злотих (близько 210 гривень).

Трансляцію футбольного поєдинку проведуть 2+2, 1+1 International, Динамо Київ TV, платформи онлайн-телебачення "1+1 Video", "Київстар ТБ", Ютуб-канали "FootballHub", «Динамо», ТСН та УНІАН.

Читайте також: Krutь дасть два благодійні концерти у Львові для збору коштів на потреби ЗСУ

Ініціатори проєкту Match for peace #StopWarInUkraine — футбольний клуб "Динамо" (Київ) та один з найбільших медіахолдингів у Східній Європі "1+1 media".

Проєкт реалізується за сприяння Міністерства закордонних справ України, Міністерства культури та інформаційної політики та Міністерство соціальної політики.

Як повідомлялося, на концерті «Concert For Ukraine», який пройшов в англійському місті Бірмінгем, зібрали 12,2 мільйона фунтів стерлінгів на підтримку України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-