Krutь дасть два благодійні концерти у Львові для збору коштів на потреби ЗСУ

Krutь дасть два благодійні концерти у Львові для збору коштів на потреби ЗСУ

Фото
Укрінформ
Відома українська бандуристка Марина Круть 7 та 8 квітня проведе два благодійні концерти у Львові - онлайн з бомбосховища та наживо в LV Café Jazz club.

Таким чином артистка долучається до Українського мистецького фронту, який збирає кошти для ЗСУ, про це в коментарі кореспонденту Укрінформу повідомила Марина Круть.

«7 квітня о 20:00 я проведу олайн-концерт із бомбосховища, а 8 –го відбудеться живий концерт. Будуть приймати участь відомі львівські та українські музиканти Сергій Федорчук, Деніс Аду, Андрій Юскевич. Це талановиті музиканти зі Львова, Києва та інших міст України. Ще біженець з Харкова Микола Гончаренко на гітарі. На концерті будемо грати нову програму, а саме новий альбом, який мав би вийти, якщо б не війна. І ми його представимо в Джаз кафе. Виконаємо акустичну поп-джаз програму з моїми авторськими піснями, а також із піснями, які піднімають дух українцям», - сказала співачка.

Марина Круть закінчила школу мистецтв за класом «бандура». Після 2016 року розпочала свою сольну кар'єру. У 2017 році взяла участь у талант-шоу «Х-фактор», а в 2020-му вийшла у фінал нацвідбору «Євробачення». Бандуристка родом із Хмельницького, де й перебуває зараз під час евакуації з Києва.

Читайте також: Український мистецький фронт збирає кошти для ЗСУ

Як повідомляв Укрінформ, Український мистецький фронт створили у середині березня 2022 року. Це вуличні концерти у Львові, із залученням найкращих музикантів країни. Мета - збір коштів для ЗСУ. Задля цього, в місцях, де проходимуть перфоменси, розміщені банери з QR кодом, відсканувавши який можна перерахувати кошти на допомогу українській армії. Зібрані гроші надходять на рахунок ГО "Міжнародна асоціація мистців", далі їх передадуть їх на потреби окремого полку спеціального призначення «Азов».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-