В Анкарі обговорили нові кроки американського бізнесу для підтримки України

В Анкарі обговорили нові кроки американського бізнесу для підтримки України

Фото
Укрінформ
Міністерство торгівлі США працює над ще більшою мобілізацією американської бізнес-спільноти для допомоги Україні.

Про це під час візиту до Посольства України в Туреччині розповіла заступниця міністра торгівлі США з питань міжнародної торгівлі Маріса Лаго, повідомляє власкор Укрінформу.

«Ми бачимо наші міцні зв'язки з Україною у двосторонній площині, а також з Туреччиною, ЄС, з країнами по всьому світу... Будьмо сильними як ніколи, ми повинні діяти спільно, ми повинні підтримувати українців», - сказала Лаго.

Також американська делегація у складі представників Мінторгівлі США та Посольства США в Туреччині спільно з українськими дипломатами вшанували хвилиною мовчання пам'ять загиблих в результаті російської збройної агресії проти України.

Читайте також: Зеленський закликає Ірландію приєднатися до проєкту відновлення України після війни

«Ми вдячні США за солідарність та допомогу, за лідерство у питанні мобілізації міжнародного співтовариства у протидії російській агресії», - сказав Надзвичайний та Повноважний Посол України в Туреччині Василь Боднар.

В Анкарі обговорили нові кроки американського бізнесу для підтримки України / Фото: Ольга Будник, Укрінформ

У ході зустрічі заступниці міністра торгівлі США з послом України в Туреччині йшлося про підтримку України з боку США, шляхи більшої мобілізації бізнесу для підтримки України, вплив санкцій на економіку рф і перспективи припинення російської агресії проти України.

Як повідомляв Укрінформ, заступниця міністра торгівлі США Маріса Лаго перебуває з офіційним візитом у Туреччині в рамках першої зустрічі у форматі нового двостороннього стратегічного механізму, спрямованого на посилення взаємодії у сферах оборони, економіки, боротьби з тероризмом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-