путінські танки ніколи не зламають дух українців – Джонсон

путінські танки ніколи не зламають дух українців – Джонсон

Відео
Укрінформ
Прем’єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон заявив, що зброя й танки путінського війська ніколи не зламають дух українського народу. 

Як передає Укрінформ, таке переконання він висловив у відео, оприлюдненому у Tвітері.

«Усі танки й зброя, яка є в арсеналі володимира путіна, ніколи не зламають дух українського народу й не завоюють їхню Батьківщину. Британія ніколи не відмовиться від підтримки наших друзів, і в мене немає сумнівів, що коли мине цей страждальний час, Україна підніметься й знову посяде своє місце серед вільних і суверенних країн», - сказав Джонсон.

Він додав, що з моменту російського вторгнення українці захищали свою Батьківщину з непереможною мужністю й стійкістю.

Читайте також: Джонсон - про звірства росіян: Ми не заспокоїмося, доки не переможе правосуддя

«Ми в Британії захопленні доблестю й патріотизмом українців. Наша справа полягає в тому, щоб підтримати їх», - сказав глава уряду.

Джонсон також перерахував, що Велика Британія вже зробила для України за останні кілька років, а саме, тренування понад 22 тисяч військових ЗСУ, постачання зброї, виділення 400 млн фунтів стерлінгів для гуманітарної й економічної допомоги. Ба більше, вже 150 тисяч британських сімей запропонували прихистити українських біженців.

24 лютого президент рф путін розпочав повномасштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-