У Нью-Йорку біля ООН відбулася акція на підтримку українських військових

У Нью-Йорку біля ООН відбулася акція на підтримку українських військових

Фото
Укрінформ
У Нью-Йорку учасники акції вшанували українських військових, які виборюють свободу для своєї країни й усього демократичного світу, та закликали США посилити надання військової допомоги Україні.

Як передає власний кореспондент Укрінформу в Нью-Йорку, сотні людей з синьо-жовтими прапорами та гаслами зібралися на Мангеттені біля штаб-квартири ООН, аби висловити свою підтримку Збройним Силам України. 

Хвилиною мовчання учасники акції вшанували пам‘ять полеглих захисників Батьківщини.

«Україні не потрібні американські війська на території нашої країни, - сказав генеральний консул України у Нью-Йорку Олексій Голубов, виступаючи на мітингу. - Але Україні потрібна американська сучасна ефективна зброя. Причому вже сьогодні, якщо не вчора, оскільки вона допоможе зберегти життя багатьох наших співвітчизників і знищуватиме орків». 

Учасники акції закликали переконувати на всіх рівнях західні країни в необхідності надавати Україні зброю, у тому числі наступальну, яка допоможе наблизити перемогу вільного світу над злом, посилювати санкції проти росії, а також сприяти забезпеченню гуманітарних коридорів для евакуації цивільного населення з Маріуполя та інших міст, що найбільше потерпають від російських обстрілів та бомбувань

На тротуарі учасники акції на знак підтримки української армії виклали з ліхтариків, стилізованих під свічки, напис «ЗСУ».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-